fbpx
χάρτης
τηλέφωνο
Επικοινωνία
menu

Καλωσήρθες στο Vertical Divas!

We are dance! We are Pole! We are DIVAS!

Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα
ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα  

Το Vertical Divas αποτελεί την μεγαλύτερη αλυσίδα Pole Dancing στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με 6 studios στην Αττική και μια ακόμα υπό κατασκευή. Στο Vertical Divas συνδυάζουμε τον χορό με ασκήσεις στον στυλο με θεαματικά αποτελέσματα.

Στη σχολή μας το Pole dancing κυριεύει τα πάντα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι γυρνάμε την πλάτη σε άλλα δημοφιλή είδη χορού! Πλοηγηθείτε στις σελίδες των σχολών μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με το Pole dancing αλλά και με όλες τις άλλες δραστηριότητες μας!


Καλωσήρθες στο Vertical Divas!

We are dance! We are Pole! We are DIVAS!

Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα
ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα 

Το Vertical Divas αποτελεί την μεγαλύτερη αλυσίδα Pole Dancing στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με 6 studios στην Αττική και μια ακόμα υπό κατασκευή. Στο Vertical Divas συνδυάζουμε τον χορό με ασκήσεις στον στυλο με θεαματικά αποτελέσματα.

Στη σχολή μας το Pole dancing κυριεύει τα πάντα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι γυρνάμε την πλάτη σε άλλα δημοφιλή είδη χορού! Πλοηγηθείτε στις σελίδες των σχολών μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με το Pole dancing αλλά και με όλες τις άλλες δραστηριότητες μας!


Vertical Divas Athens! Once a DIVAS, always DIVA!

Pole Dance

Pole Dancing is not just about strength and flexibility, it's about empowerment and self expression

Exotic Pole

Exotic Pole Dancing is a fussion of grace and sensuality, a dance that celebrates the Exotic glory

Aerial Hoop

Aerial Hoop is the ability of freedom while dancing in the sky

Flexibility

Flexibility is having the strength to adapt and thrive in any situation

Vertical Divas! Fitness & pole dancing σε μία μοναδική πρόταση franchise! Το Vertical Divas συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό το 2011, με την πρώτη σχολή, μόλις 100 τ.μ. στη Νέα Ιωνία. Η επιτυχία που γνώρισε ήταν μεγάλη που πυροδότησε την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου δικτύου, μίας δεμένης οικογένειας! Οι μαθήτριες της σχολής, οι οποίες θεωρούν το Vertical Divas ως το δεύτερό τους σπίτι, θέλησαν να το αναπτύξουν, δημιουργώντας σχολές και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Έτσι, το 2014, ξεκινάει το ταξίδι της επιτυχίας για το Vertical Divas! Aπό τότε έως σήμερα έχει εξαπλωθεί, αριθμώντας 6 σχολές σε Νέα Ιωνία, Παγκράτι, Μαρκόπουλο, Περιστέρι, Ελληνικό. Πρόσφατα μάλιστα και ο Κορυδαλλός απέκτησε το δικό του Vertical Divas.

Μάθε Περισσότερα

Vertical Divas Athens Pole Dance

Σεμινάρια διδασκαλίας pole dancing από το Vertical Divas To Vertical Divas αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα franchise pole dancing studios της χώρας, με 6 σχολές σε Αττική. Μέσω των workshops και των events που διοργανώνει, διαμορφώνει τις τάσεις στην ελληνική αγορά, διατηρώντας κορυφαία θέση στις προτιμήσεις του κοινού!

OUR INSTRUCTORS! Το Pole Dancing είναι ένα απαιτητικό είδος χορού γι’αυτόν που πρόκειται να μεταφέρει τις γνώσεις του. Γιατί; Γιατί συνδυάζει χορευτική χάρη και δύναμη. Έχουμε και τα δυο…

ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ

Η Αμαρυλλίς, πρόεδρος του G.P.D.A. Greek Pole Dance Association, συνδιοργανωτης του Pole Art Greece, κάτοχος της πρώτης θέσης στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό POLE THEATRE IRELAND στην κατηγορία SEMI PRO DRAMA,της δεύτερης θέση του POLE THEATRE POLAND 2018 PRO DRAMA, της δεύτερης θέσης στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό POLE THEATRE PARIS 2017 στην κατηγορία SEMI PRO DRAMA, κάνει χορό, διδάσκει και χορογραφεί εδώ και δέκα χρόνια. Έχει πτυχίο στους Latin και Ευρωπαϊκούς χορούς American και Ιnternational και είναι μέλος του βρετανικού IDTA -U.K.

Έχει στο ενεργητικό της πολλούς αγώνες και διακρίσεις στο All ladies Latin καθώς και στο Oriental.

Έχοντας ασχοληθεί όλη της την ζωή με τον χορό και τον αθλητισμό ασχολήθηκε και με το Pole dancing το οποίο συνδυάζει χορό και γυμναστική.

Ξεκίνησε ως αυτοδίδακτη και εν συνεχεία εκπαιδεύτηκε στο London Academy Of Pole Dancing μια απο τις πιο γνωστές σχολές του Λονδίνου. Συνέχισε την εκπαίδευση της στο Pole Dancing School by Elena Gibson η οποία εδρεύει επίσης στο Λονδίνο καθώς επίσης και στο Milan Poledance (Μιλάνο-Ιταλία) και στο Trash theatre της Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία).

Επίσης έχει παρακολουθήσει workshops με παγκόσμιου φήμης αθλητές και αθλήτριες: Karol Helms, Anastasia Skukhtorova, Melissa Grey, Alethea Austin, Evgeny Greshilov, Nadia Sharif, Amanda Smith ,Steven Retchless, Marion Crampe ,Manuela Carneiro,Veronica Trash , Erika Yakivleva(Kira Noire),Julia Irinina, Olia Trifonova, Maddie Sparkle, Vane Lunatica, Raffaella Trésor, Keem Marinez, Anstasia Sokolova, Magnus Labbe (Milan Pole Dance), Samantha Fabrini, Natassa Wang, Phoenix Kazree, Erika Yakovvleva, Kristian Lebedev, Pantera Blacksmith, Olga Koda, Bendy Kate, Alex Shchukin Dimitri Politov, Oona Kivelä, Leigh Ann, Lesley Lili, Lolo Hislum, Mark Buhatsov, Galina Musina, Lisette Krol, Sanja Lee,Μarlo Fisken, Hanka Venselaar, Slava Ruza, Olena Minina, Dasha Berry, Natalia Tatarinsteva, Alegra Bird, Terri Fierce, Aleksey Poryadnov, Igor Churako, Saulo Sarmiento, Sasha Meow, Pole Nick, Anela Kuzmina και Polina Larovski.

Vertical Divas - Ν. Ιωνία

ΦΑΙΗ

Είναι ιδιοκτήτρια και προπονήτρια του Vertical Divas Athens Pole Dancing Παγκρατίου,μέλος του διοικητικού συμβουλίου του G.P.D.A. Greek Pole Dance Association και συνδιοργανωτής στο Pole Art Greece. Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Ξεκίνησε Pole Dancing στο Vertical Divas της Νέας Ιωνίας στην Αθήνα το 2012 και το 2015 άνοιξε την σχολή στο Παγκράτι. Από το 2012 έχει ολοκληρώσει Pole Dancing and Aerial Hoop σεμινάρια με τους:
Evgeny Greshilov, Lisette Krol, Slava Ruza, Terri Fierce, Aleksey Poryadnov, Natalia Tatarintseva, Aline Kerber, Alex Schukin, Kira Noir, Vane Lunatica, Marc Buhatsov, Alegra Bird, Galina Musina, Hanka Vanselaar, Oona Kivela, Maddie Sparkle,Lolo Hislum, Kristian Lebedev,Dimitry Politov, Olena Minina, Phoenix Kazree, Marlo Fisken, Marion Crampe, Olga Trifonova, Anastasia Skukhtorova, Saulo Sarmiento, Magnus Labbe, Anastasia Sokolova.

Έχει συμμετάσχει στο Pole Theatre Greece 2018 στην κατηγορία SemiPro Drama, στο Pole Theatre Hungary το 2017 και το 2018 στην κατηγορία SemiPro Drama και στο Pole Art Italy 2018 SemiPro.

Παγκράτι

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΥΡΝΕΛΗ

Η Αναστασία είναι ιδιοκτήτρια και προπονήτρια της σχολής Vertical Divas Pole Dancing στο Μαρκόπουλο και μέλος του G.P.D.A. Greek Pole Dance Association.

Γεννήθηκε στη Χαλκίδα όπου έμεινε μέχρι 1 έτους ενώ μεγάλωσε στο Γαλάτσι.

Σπούδασε Ισπανική Γλώσσα και Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όμως την κέρδισε η αγάπη
της για τον χορό και τον αθλητισμό.

Έχει ξεκινήσει χορό από πολύ μικρή ηλικία κάνοντας πολλά είδη όπως λάτιν, ευρωπαϊκούς, σύγχρονο, χιπ χοπ, οριενταλ, μπαλέτο, zumba, reggaeton, και πήρε μέρος σε πολλές παραστάσεις σε όλη την Αθήνα για αρκετά χρόνια. Επίσης ασχολήθηκε με αθλήματα όπως βόλεϊ, στίβο και ενόργανη για μικρό διάστημα.

Η τελευταία της απόπειρα να μάθει κάτι καινούριο ήταν το Pole Dancing το οποίο και ερωτεύτηκε! Το 2016 άνοιξε τη δική της σχολή εκπληρώνοντας το μεγάλο όνειρο της!

Μαρκόπουλο

ΖΑΓΑΡΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Η Ζαγαρέλου Κωνσταντίνα είναι η ιδιοκτήτρια και βασική δασκάλα της σχολής Vertical Divas Athens Pole Dancing Περιστερίου, καθώς και μέλος του GPDA ( Greek Pole Dance Association ).

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου σπούδασε και πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Οικονομικών Επιστήμων.

Η ενασχόλησή της με το χορό ξεκίνησε από τη μικρή ηλικία των 6 ετών και για τα επόμενα 7 χρόνια διδάχτηκε κλασικό μπαλέτο αγγλικού συστήματος RAD ( Royal Academy of Dance ). Στην πορεία και καθώς μεγάλωνε ασχολήθηκε 2 χρόνια με το βόλεϊ, το στίβο και την ενόργανη γυμναστική.

Η αγάπη της για το χορό και την καλλιτεχνική του φύση, καθώς και ο δυναμισμός των ακροβατικών αθλημάτων την έσπρωξαν να εξερευνήσει το Pole Dancing, ένα άθλημα που συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Το 2014, λοιπόν, άρχισε να εκπαιδεύεται στη σχολή Vertical Divas Athens Pole Dancing της Νέας Ιώνιας. Τα επόμενα χρόνια και έχοντας περάσει πλέον στον τομέα της διδασκαλίας, συνειδητοποίησε ότι αυτός ο χώρος την έχει κερδίσει ολοκληρωτικά, γι΄ αυτό και το 2018 αποφάσισε να ανοίξει τη δική της σχολή.

Πέρα από τη διδακτική της δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές του ελληνικού Pole Dancing, έχει παρακολουθήσει workshops με παγκοσμίου φήμης αθλητές και αθλήτριες όπως : Mark Buhantsov (RUS), Lolo Hilsum (FRA), Magnus Labbe (DNK), Hanka Vanselaar (NLD), Evgeny Greshilov (RUS), Dasha Bery (RUS), Allegra Bird (FRA), Slava Ruza (SWE), Natalia Tatarintseva (UKR), Terri Fierce (IRL), Aleksey Poryadnov (RUS).

Περιστέρι

ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΠΠΗ

Είναι ιδιοκτήτρια και προπονήτρια της σχολής Vertical Divas Athens Pole Dancing Elliniko.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τον χορό.
Πιο συγκεκριμένα, στην ηλικία των 6 ετών ξεκίνησε ρυθμική γυμναστική όπου και παρέμεινε για 4 χρόνια, αργότερα ασχολήθηκε 1 χρόνο με το μπάσκετ και το βόλεϊ. Στην εφηβεία της ξεκίνησε Latin χορούς και στη συνέχεια ασχολήθηκε, επίσης, με το oriental και το hip hop για 2 χρόνια.
Αργότερα, ασχολήθηκε με την Καλλισθενική γυμναστική όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Το 2018 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακόυ Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ενασχόληση της με το pole dancing και το Aerial Hoop ξεκίνησε το 2015 στη σχολή Vertical Divas Athens Pole Dancing στη Νέα Ιωνία, το 2016 συνέχισε στο Vertical Divas Athens Pole Dancing στην Καλλιθέα.
Το 2018 ολοκλήρωσε με επιτυχία μια σειρά σεμιναρίων και είναι πλέον κάτοχος των Certificate «Pole Dancing Teaching Training level 1” και Certificate «Pole Dancing Teaching Training level 2” του GPDA (Greek Pole Dance Association).

Από το 2015 και έπειτα έχει παρακολουθήσει ,επίσης, workshops με παγκοσμίου φήμης αθλητές και αθλήτριες: Aline Kerber, Lisette Krol, Slava Ruza, Natalia Tatarintseva, Terri Fierce, Aleksey Poryadnov.

Ελληνικό

ΝΑΝΣΥ ΠΟΛΙΤΗ

Είναι ιδιοκτήτρια και προπονητρια της σχολής Vertical Divas Korydallos.

Γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό και τον αθλητισμό. Σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μπάσκετ στον Πανιώνιο Γυμναστικο Σύλλογο όπου και παρέμεινε για 3 χρόνια.

Αργότερα ασχολήθηκε με το Βellydance για 2 χρόνια περίπου παρακολουθώντας μαθήματα στην σχολή Oriental Expression με δασκάλα την Άννα Δημητρατου. Σε ηλικία 19 ετών μπήκε στην ζωή της το Argentine Tango καθώς και οι λάτιν και ευρωπαϊκοί χοροί. Διδάχθηκε το βηματολογιο παρακολουθώντας ιδιαίτερα μαθήματα με τον Παύλο Μάνογιαννακη στην σχολή dance legend και στην σχολή Εν χορώ με τον Κωνσταντίνο Κατρανη. Παρακολουθήσε επίσης για έναν χρονο ομαδικά μαθήματα salsa στην σχολή salsadoo.

Πάντα όμως υπήρχε μέσα της το μικρόβιο του pole dancing. Πιο συγκεκριμένα το 2011 ξεκίνησε ομαδικά μαθήματα pole με προπονητρια την Αντιγόνη Κοη όπου και παρέμεινε για 1 χρόνο. Πάντα έψαχνε το κάτι παραπάνω. Πέρασε από πολλές σχολές του είδους και γνώρισε αξιόλογους προπονητές που της χάρισαν πολλές γνώσεις. Το 2016 ανακάλυψε την μοναδική οικογένεια των vertical divas. Πέρα από την προσωπικη της προπόνηση παρακολουθησε εκπαιδευτικά σεμινάρια pole dancing και aerial hoop.

Είναι κάτοχος των Certificate “pole dancing teaching training Level 1” του GPDA (greek pole dance association).
Έχει παρακολουθήσει workshops με παγκόσμιου φήμης αθλητές όπως : Natalia Tatarintseva, Lisette kroll, Aleksey Poryadnov.

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία για αυτήν ήταν η συμμετοχή της το 2019 στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Poleart Greece όπου μπορεί να μην έλαβε κάποια διάκριση αλλά επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το μότο της.. :”Άσχετα με τα όσα λάθη κάνεις, η πόσο αργή είναι η πρόοδος σου είσαι και πάλι μπροστά από όσους δεν προσπαθούν”

Κορυδαλλός

Τιμές

Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα
ΔΩΡΕΑΝ προπόνηση Pole Dancing στο χώρο μας! Προκαθορισμένες ώρες, απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!
Pole Dance Sport
1 φορά την εβδομάδα (50 ευρώ)
Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!
Pole Dance Sport
2 φορές την εβδομάδα (90 ευρώ)
Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!
Συνδυαστικά πακέτα
Ρωτήστε μας για τα πακέτα διαφόρων μαθημάτων μαζί!
Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!
Σεμινάρια Pole Dance
JAZZY K. For the first time in Greece!
🅱🅰🅳 🅰🆂🆂 🆂🅻🅰🆈🅾🅶🆁🅰🅿🅷🆈
Level: Beginner intermediate
starts: 12:00
Duration: 90 min
Cost: 60 Euro

*κράτηση θέσεων μόνο με κατάθεση ολοκλήρου του ποσού σε σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί.
Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!
Σεμινάρια Pole Dance
JAZZY K. For the first time in Greece!
🅷🅴🅴🅻🆂 🅳🆈🅽🅰🅼🅸🅲🆂
Level: Advanced
starts: 14:00
Duration: 90 min
Cost: 60 Euro

*κράτηση θέσεων μόνο με κατάθεση ολοκλήρου του ποσού σε σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί.
Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!

Εδώ μπορείτε να βρείτε

Πού θα μας βρείτε:

Κάντε κλικ για να δείτε το χάρτη

Vertical DivasΤηλ. Επικοινωνίας: Τηλέφωνο »

Επικοινωνία με

Το μήνυμά σας στάλθηκε επιτυχώς!
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Συνέβη κάποιο σφάλμα, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.
Παρακαλώ συμπληρώστε το Όνομα
Παρακαλώ συμπληρώστε το Επώνυμο
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο Email
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο τηλέφωνο
Παρακαλώ επιλέξτε χώρο!
Παρακαλώ επιλέξτε πακέτο προσφοράς
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμά σας
*Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Επικοινωνήστε μαζί μας!